Annika Tiitto, Sisällöntuottaja

Annika Tiitto, Sisällöntuottaja

Kirjoittaminen on Annikan intohimo ja rakkaus. Hän on työskennellyt jo ennen opiskelua lehtialalla freelancerina ja sittemmin toimittajana. Annikalla on kokemusta myös valokuvauksesta ja tuottajan töistä. Annika haluaa luoda tarinoita, nostaen esiin tavallisia ihmisiä ja ihan pieniäkin yksityiskohtia. Hän osaa kuunnella haastateltavia ja asettua heidän asemaansa niin, että tunnustaa kuulleensa usein kommentin ”Tämä teksti on ihan minun näköiseni”.

Annika seuraa media-alaa tuorein silmin, sillä hän valmistui medianomiksi Oulun ammattikorkeakoulusta keväällä 2016. Häneltä löytyy alan viimeisin tieto, jota hän yhä kartuttaa innolla.

Alun perin kokiksi valmistunut medialahjakkuus harrastaa paritanssia: lemppareina argentiinalainen tango ja lattarit. Viikonloppuisin Annika kiertelee kirpputoreja. Kun tanssilta jää aikaa Annika neuloo villasukkia, lukee trillereitä ja kokoaa palapelejä. Ennakkoluuloton sanataituri haluaisi kokeilla korkeanpaikankammostaan huolimatta mäkihyppyä.

”Jokaisella yrityksellä on tarina – minä autan sinua löytämään sen. Välillä nauretaan yhdessä ja välillä itketään, mutta niin ne parhaat tekstit syntyvät.”


Jätä yhteydenottopyyntö