Häggblom

Den drygt sextioåriga erfarenheten och den moderna innovationsförmågan samt det internationella handlingssättet utgör grunden för Ab A. Häggblom Oy:s kundspecifika servicekedja som omfattar larvbandssystem samt skopor och delar för gruvmaskiner ända från planering, produktion och service till leveranser av reserv- och slitdelar från Nordeuropas största lager. I början av 2015 inledde Häggbloms dotterbolag sin verksamhet i Sverige.

 

WEBBSIDOR

Häggbloms omfattande och mångsidiga webbsidor. Utmaningen med projektet var bland annat att optimera framsidan och helheten så att alla affärsområden och aktualiteter intressant presenteras och sosiala media integreras.

Bekanta dig med webbsidan →

Nettisivut

 

BROSCHYR

Den traditionella tryckta broschyren har fortsättningsvis visat sig utgöra ett viktigt verktyg inom marknadsföring av produktion och reservdelar.

Esite

 

ANNONSERING

Annonsering i branschens viktigaste facktidningar - bland annat med fokusering på jubileumsåret, mässor samt aktuella reserv- och slitdelar - har redan länge varit en del av Häggbloms marknadskommunikation.

Ilmoittelu

 

VIDEO

Vi har gjort video om Häggbloms servicekedja och även några framstående kundcase.

Se dessa videor på Youtube →

Video

 

POP UP & ROLL UP

Under jubileumsåret planerade vi olika typer av utställningsskärmar. Förmånliga och behändiga för olika tillställningar och mässor.

Pop Up & Roll Up

 

MÄSSOR

Vi har fått vara med om att planera Häggbloms avdelningar på branschens viktigaste mässor i Finland och i Sverige.

Messut

 

FÖRBACKNING

Som förfriskningar på sin mässmonter har Häggblom serverat lagerkulor med mintsmak samt larvbandssmörja som smakar mjölkkaffe eller -choklad. Uppmärksamhet och succé har varit garanterade.

Pakkaus

 

KALENDER

En kalender med kultstatus publicerades första året 2008. Efter den mycket populära "pojkkalendern" har temat förändrats årligen.

Kalenteri

 

JUBILEUMSÅR

Häggblom ilmoitteli juhlavuotensa kunniaksi näkyvästi muun muassa Konepörssin kannessa.