Lahnakoski

Oy Lahnakoski Ab är Europas ledande tillverkare av träåror. En tillverkare som - enligt slogan -är ett årtag före sina konkurrenter. Familjeföretaget i byn Lahnakoski i Karleby leds av den tredje generationen. Det åttiåriga kunnandet i konsten att förädla trä resulterar bland annat i toppklassiga åror och paddlar.

 

WEBBSIDOR

Den nya webbsidornas mörka botten får fram produkternas trämaterial. Youtube-videor har integrerats. Uppdateringssystemet är lätt att använda och kunden kan själv behändigt publicera nytt innehåll på olika språk.

Bekanta dig med webbsidan →

Nettisivut

 

FÖRPACKNINGAR

Väldesignade förpackningar - som Lahnakoskis röda - skiljer sig från andra, talar för produkten och möjliggör ett ändamålsenligt framläggande.

Pakkaukset

 

BROSCHYR

Lahnakoskis imagebroschyr bygger på stämningsfulla fotografier tagna under en omfattande fotograferingssession. En intressant dimension tillför rätt pappersval. I detta fall ett obestruket.

Bläddra i broschyren →

 

MÄSSMONTER

En lyckad mässmonter bidrar till att skapa rätt stäming kring företagets brand och göra produkterna attraktiva. Lahnakoski vill få fram sitt breda produktutbud - men det bör även finnas plats för kundbemötande.

Messuosasto

 

BROSCHYR

Lahnakoski uppmärksammade bolagets 50-åriga verksamhet med att utveckla åran Sisukas. Målsättningen när broschyrmaterialet planerades var att lyfta fram den nya och intressanta användningen av trämaterial i produkten.

Esite

 

VIDEO

Lahnakoskis videor gjordes bland annat med hjälp av flygfilmning som är en populär metod bland båttillverkare. Rodd, paddling pch SUP-paddling filmades - i stället för dyr helikopterfilmning - med hjälp av en kamera monterad på en liten, fjärrstyrd multikopter.

Se på videon →

Video