Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

Creamedialle PARAS TEKSTI -palkinto Finnish Web Awards -kilpailussa!

31.10.2017 Marita Vuorinen

Creamedian tuottama Pokka-verkkojulkaisu (ww.pokka.club) nousi Paras teksti -kategorian voittajaksi Finnish Web Awards -kilpailussa. Lisäksi Pokka tuli yleisöäänestyksessä toiseksi ja sijoittui kokonaiskilpailussakin kärkipäähän.


Creamedia kiittää nöyrästi äänestäjiään ja Jorma Ollilan johtamaa tuomaristoa hienosta tunnustuksesta todella nimekkäiden suomalaisten brändien ja tekijöiden joukossa!

Lämmin kiitos ja halaus myös Pokka-tiimille, joka on tehnyt tarinoita rohkealla asenteella ja suurella sydämellä: Hanne Haapakoski, Annika Tiitto, Heidi O'Gorman ja Sanna Hietamäki! 

Tulokset julkistettiin hetki sitten ja alla on koko tiedote. 

Nyt juhlitaan – ja sitten jatketaan töitä uusien tarinoiden parissa.

Terveisin Marita

 

Slush voitti - Finnish Web Awards Gran Prix

Finnish Web Awards palkitsee maamme parhaat nettisivujen suunnittelijat ja tekijät. Vuoden 2017 kilpailuun osallistui iso joukko maamme merkittävimpiä brändejä aina Nokiasta Angry Birdsiin. Yleisö äänesti netissä finaaliin parhaat sivut, ja niiden joukosta arvovaltainen tuomaristo valitsi lokakuussa voittajat.

Tuomaroinnissa kolme parasta sivustoa erottui selvästi muista. FWA Gran Prix:n voittaja, Slushin sivusto, välitti tapahtuman ”kaikki on mahdollista”-asennetta selittelemättä ja suoraan. ”Slushin sivusto on vaikuttava kokemus, jonka kaikki osa-alueet on toteutettu erinomaisesti”, toteaa tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki.

Kultainen FWA-palkinto jaettiin Hasan&Partnersin synnyttämän KONE Oyj:n ja Exoven tekemien Helsingin Kaupunginorkesterin sivustoille. Molemmat erottuivat finalisteista visuaalisuudellaan ja innovatiivisilla toiminnoillaan.

Netissä toteutettu yleisöäänestys keräsi lähes 20 000 ääntä. Yleisön selvä suosikki oli Sarpaneva Designin sivusto, jonka tekijä on Motley Agency yhteistyössä Sarpaneva Designin kanssa. Saadun palautteen perusteella sivusto oli yleisön suosikki esittelemällä yksinkertaisen tyylikkäästi suomalaista designia ja tuomalla itse Sarpanevan henkilönä esille.

Tuomaristoon kuuluivat Jorma Ollila, Ilkka Paananen, Heikki Ahdekivi, Jaakko Tapaninen, Jorma Silvasti ja tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki. Kriteereinä oli ulkoasun ja teknisten ominaisuuksien ohessa yhteensä parikymmentä muuta arvioinnin mittaria.

Vuoden 2017 voittajat ovat:

  • Silver: Pokka (Creamedia)
  • Silver: Aarikka (Kopla ja Motley Agency)
  • Silver: Fazer (Palmu ja Solita)
  • Paras UI-Design: Slush (Evermade)
  • Paras kuvitus: Helsingin Kaupunginorkesteri (Exove)
  • Paras tekninen toteutus: Kone Oy (Hasan&Partners)
  • Paras teksti: Pokka (Creamedia)
  • Paras UX-design: Slush (Evermade)

FWA jatkuu vuonna 2018! Kilpailu haluaa korostaa suomalaisten brändien ja sivustojen merkitystä liiketoiminnan menestystekijänä.

Lisätietoja:  Pia Petäjä pia.petaja@fwa.fi, 044-241 0204, Pekka Nuikki pekka.nuikki@fine-magazines.com, 0400 503784

Kaikki kisaan osallistuneet sivustot löytyvät täältä

Siirry Pokkaan

Teksti:  Marita Vuorinen

 

 


Jätä yhteydenottopyyntö