Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

Neljä tapaa saada 10 000 lukijaa

11.5.2017

Maailma on täynnä kamalia uutisia ja pahoja asioita. Siksi välillä on syytä ottaa rennosti ja nauraa oikein kunnolla. Toteutamme Creamediassa laadukasta sisältömarkkinointia, jota julkaisemme esimerkiksi rohkealla ja rennolla otteella asioihin tarttuvassa sisältömarkkinointikanava Pokassa. Pokan neljä suosituinta juttua perustuvat huumoriin, joten on selvää, että asioita kannattaa käsitellä ilon kautta.


5 hyvää syytä pitää lähihoitaja lähellä

Lähihoitaja

Viiden kohdan lista siitä, miksi kannattaa olla vähintään yksi lähihoitaja kaverina, hurmasi lukijamme. 51 906 ihmistä on tähän mennessä lukenut kakan analysoimisesta ja kohdun työntämisestä takaisin paikoilleen.

Jokaisesta työstä ja alasta löytyy hullunkurisuutta, vaikka se ei ihan yhtä pitkälle menisikään – mutta huumori voisi tuoda huikeasti lisää huomioita rekrytointi-ilmoituksiin ja yritysten markkinointiin!

51 923 lukijaa käytti sivulla aikaa keskimäärin 2 minuuttia ja 53 sekuntia.

Lue juttu täältä.

 

270 opintopistettä elämän kovassa koulussa

Ihminen, jota elämä on kohdellut kaltoin.

Kuvitteellinen elämän kovan koulun opintosuunnitelma jakoi mielipiteet. Toiset nauttivat jutusta suuresti, kun taas toiset eivät ymmärtäneet sen huumoria lainkaan. Ironia ja etenkin itseironia on vaikea laji. Yksi huumorijuttujen tehtävistä on keskustelun herättäminen, vaikka elämää ei aina tarvitsekaan ottaa niin vakavasti.

Moni haluaa olla oman alansa mielipidejohtaja ja silloin pitää osata herättää keskustelua. Me kokeilimme tätä provosoimalla tietoisesti ihmisiä ja tiesimme, että juttu tulee jakamaan mielipiteet. Löytyykö teidän yritykseltä rohkeutta olla keskustelun avaaja?

29 856 lukijaa käytti sivulla aikaa keskimäärin 5 minuuttia ja 6 sekuntia.

Lue juttu täältä.

 

Työpaikan raa’an rehelliset horoskoopit

Horoskoopit

Oinas on munaton pässi, härkä paskahousu ja neitsyt bilehirmu. Vaikka kukaan ei myönnä uskovansa horoskooppeihin, kaikki lukevat niitä. Pokan laatima horoskooppi sulostuttaa työpaikan kahvipöytäkeskustelua: kuka teistä olikaan katuojaan päätyvä jousimies?

Horoskooppijutun suosio on todiste siitä, että kliseet toimivat yhä ja niitä voidaan käyttää sisältömarkkinoinnissakin. Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen, kunhan keksii uuden suunnan, minne sillä pyörällä ajetaan.

25 384 lukijaa käytti sivulla aikaa keskimäärin 4 minuuttia ja 47 sekuntia.

Lue juttu täältä.

 

Kuumat kissat ja pelaajat

Conor Eaton ja Hugo Kokkolan Tiikerit

Kukapa ei tykkäisi paidattomien miesten ja kissojen yhdistelmästä? Kokkolan Tiikereiden kanssa yhteistyössä tehtyä kuvakavalkadia kävi ihailemassa yli 22 000 lukijaa. Ovathan ne kissat niin sairaan söpöjä!

Vanha vitsi toimii: kuva olisi kiva – ja monta hyvää kuvaa erittäin kiva! Mitä kuvia teidän alaltanne ihmiset katsoisivat ihastuksesta huokaillen?

22 342 lukijaa käytti sivulla aikaa keskimäärin 2 minuuttia ja 44 sekuntia.

Lue juttu täältä.

 


Jätä yhteydenottopyyntö