Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

Pokalla Suomen parhaaksi verkkosivuksi?

Creamedian tuottama verkkosivusto Pokka osallistuu Finnish Web Awards 2017 –kilpailuun. Katso, ansaitseeko Pokka sinun äänesi Suomen parhaana verkkosivuna!


ÄÄNESTÄ POKKAA TÄSTÄ! 

Pokka on asenteella ja ammattilaisten hartiavoimilla tehty verkkolehti. Parhaimmat Pokka-jutut ovat saaneet kymmeniä tuhansia lukijoita ja herättävät kuumottavaa keskustelua. Pokka ei pelkää sanoa suoraan, kertoa koskettavia tarinoita ja ravistella pölyttyneitä ajatuksia.

Pokan lukijat ovat tavoiteltua kohderyhmää, 20-35-vuotiaita naisia ja miehiä, mutta jutut kolahtavat usein kaikenikäisille. Verkkolehti on avoimen kaupallinen, joten osa sisällöstä on tehty yhteistyössä yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Pokka-verkkolehti onkin sisältömarkkinoinnin edelläkävijä, jossa on mahdollista tehdä tehokasta ja vaikuttavaa sisältömarkkinointia. Ammattitoimittajamme löytävät tuoreen näkökulman ja sitovat markkinointitavoitteet mielenkiintoisiin tarinoihin. Suunnittelemme yrityksille ja muille toimijoille uniikin idean ja toteutamme tehokkaan ja vaikuttavan sisältöpaketin, jota voi vapaasti käyttää Pokan lisäksi myös omissa kanavissa. Käytettävissämme ovat osaavat sisällöntuotannon ammattilaiset ympäri Suomea.

  • Tunnistetut lukijamme ovat tavoiteltua kohderyhmää (25–35 -vuotiaita 38%, 18-24 -vuotiaita 23%, 35-44 -vuotiaita 22%)
  • Pokka tavoittaa naiset ja miehet (tunnistetuista lukijoista naisia 60% ja miehiä 40%)
  • Olemme julkaisseet ja analysoineet yli 130 erilaista artikkelia Pokassa. Tiedämme mikä toimii ja millainen sisältö saa lukijoita.
  • TOP15-artikkelimme ovat saaneet yli 10 000 lukijaa, osa jopa yli 50 000!
  • Sisällön lukijamäärä on useimmiten korkein julkaisuviikolla, jonka jälkeen artikkelit saavat tasaisesti lukijoita jopa kuukausien ajan.
  • Artikkelien hinnat alkaen 950€, eikä asiakas maksa mistään turhasta.

Pokan konseptin kehittivät Hanne Haapakoski ja Heidi O’Gorman. Tällä hetkellä Pokan tuottajan päävastuuta kantaa Annika Tiitto. Jos yrityksesi on kiinnostunut näkymään Pokka-verkkolehdessä, ota yhteys Petteri Saareen.

ÄÄNESTÄ POKKAA TÄSTÄ! 


Jätä yhteydenottopyyntö