Creamediaan uusi digitiimi

15.8.2018 | Marita Vuorinen

Meillä on ilo kertoa tekijätiimimme kasvamisesta, kun vahva digiosaaja, Mainostoimisto Preludi, siirtyi osaksi Mainostoimisto Creamediaa 1.8. Yhdistymisen myötä Creamediasta tuli alueemme suurin mainostoimisto ja erityisesti digiosaamisemme vahvistui entisestään.


Jatkossa palvelemmekin asiakkaitamme vahvistuneen ja uudistuneen digitiimin voimin. Preludilta siirtynyt Keijo Särkijärvi on nyt asiakkuusjohtaja ja palvelee edelleen entisiä asiakkaitaan ja asiakkuuspäällikkö Jaakko Niemelä palvelee Creamedian aiempia verkkosivuasiakkaita kaikissa verkkosivuston päivittämiseen ja uudistamiseen liittyvissä asioissa. Molemmilta saa vinkkejä myös kuinka voi kehittää sivustojen sisältöjä ja parantaa hakukonenäkyvyyttä.

Uudessa digitiimissämme sinua palvelevat myös sovelluskehityksessä ja -ohjelmoinnissa Tommi Finnilä (Web Developer) ja Juha-Matti Ojala (Web Developer), sekä suunnittelussa Johanna Sammalmaa (Web Designer), Tytti Karanka (Web Designer 1.9. alkaen) ja David Prescott (Designer), Matias Janssonin siirtyessä muihin tehtäviin. Tuottajamme Marjut Herranen tarjoaa verkkoanalytiikkapalvelua sekä hakukoneoptimoituja tekstejä ja digituottajamme Antti "Aku" Saarenpää tekee mm. 3D-tuotantoja ja animaatioita.Tällä tehotiimillä on hyvä digittää!

Palvelemme edelleen myös muissa markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun, toteutukseen ja operointiin liittyvissä asioissa brändin kehittämisestä kampanjointiin. Olemme ilolla ja innolla käytettävissäsi myös pakkaussuunnittelussa, graafisessa suunnittelussa, sosiaalisen median saralla sekä videotuotannoissa ja kuvauksissa 3D- ja animaatiototeutukset mukaan lukien.

 Ota yhteyttä: Jaakko Niemelä, 040 6790 660, tuki@creamedia.fi

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö