Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

KEHTAATKO KEHUA YRITYSTÄSI?

FOKUS-videon avulla kerrot asiakkaasi tarinan kiinnostavasti ja luottamusta herättävästi.


On helpompaa antaa tyytyväisen asiakkaan äänen kuulua kuin kehua itseään. Ammattilaisen tekemä laadukas video on tehokas myynnin apuväline ja mielenkiintoista sisältöä yrityksesi verkkosivuille. Video on myös helppo jakaa sähköpostikirjeessä tai somessa. Messuilla ja asiakaskohtaamisissa voit herättää sillä kiinnostusta.

Kuvaamme valitsemasi asiakkaan tarinan videolle huippukuvaajan voimin. Tyytyväisen asiakkaan omakohtainen kokemus välittyy aidosti katsojalle ja laadukas video antaa laadukkaan kuvan yrityksestäsi ja tuotteistasi.

 Noin tunnin kuvauksesta editoidaan noin minuutin video. Työ pitää sisällään kaikki vaiheet:       

  • sisällön suunnittelu
  • videokuvaus
  • editointi
  • logon ja yhteystiedot

Kuvaajamme Timo Varila on alan rautainen ammattilainen, joka on kuvannut mm. yli 1500 uutisjuttua MTV3:n uutisiin, tehnyt lukuisia TV-mainos- ja yrityskuvauksia sekä kuvannut ja editoinut lukuisia kulttuuri- ja urheiluohjelmia Ylelle, MTV3:lle, SVT:lle ja Eurosportille. Hän on toiminut myös kuvaajana useissa monikameratuotannoissa urheilu- ja muissa tapahtumissa (mm. Curling EM-kisat, Suuri Seikkailu, MTV3/Koli, Alppihiihdon maailmancup, MTV3/Levi, Jääkiekon World Cup, useita konsertteja). Katso työnäytteitä!

 Asiakastarinan videointi sopii kaikille yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta. Erityisesti B2B-yrityksille laadukkaasti toteutetut asiakasreferenssit tuovat uskottavuutta ja vakuuttavuutta uusasiakashankinnan tueksi.

 FOKUS-video alkaen 750 € + alv

Kysy lisää Maritalta: marita.vuorinen@creamedia.fi 050 4863 848


Jätä yhteydenottopyyntö