Miksi valita Google Partner -sertifioitu markkinointikumppani?

5.11.2018 | Tytti Karanka


Mikä on Google Partner -sertifioitu markkinointitoimisto? Miksi välittäisin? Mistä sellaisen löytää ja puhuuks ne totta? Tässä kolme syytä miksi sinun kannattaa valita Google Partner -sertifioitu markkinointikumppani! Samalla saat vastaukset äskeisiin kysymyksiin.

1. Googlea ei pääse karkuun

Google on internetin ykkönen, halusimme sitä tai emme. Sitä vaan ei pääse karkuun vaikka kuinka yrittäisi. Siksi onkin paras valjastaa sen kolossaalinen voima ja kattavuus yrityksesi hyötykäyttöön! Google Partner -sertifioidulla markkinointikumppanilla on hands down parhaat eväät tähän. Ai miksi?

2. Pääset osingolle Googlen uutuuksista ennen muita

Google Partner -kumppailla on pääsy Googlen uusimpiin työkaluihin ja tuotteisiin, joita muilla toimijoilla ei vielä ole käytössään. Saat siis parempia tuloksia mahdollistavia ominaisuuksia ja Googlen asiantuntija-apua käyttöösi aiemmin kuin kilpailijasi, joiden markkinointikumppani ei ole Google Partner -sertifioitu.

3. Parempia tuloksia pienemmällä budjetilla

Miltä kuulostaisi markkinoinnin hakuammunnasta luopuminen ja sitä myötä pätäkän säästäminen? Google Partner -kumppanit saavat tarkempaa tietoa asiakkaidesi käyttäytymisestä vaikkapa sesonki-, viikonpäivä- tai tuntitasolla. Näin voidaan kohdentaa mainontaeurot tehokkaammin juuri niihin hetkiin, kun asiakkaat todennäköisemmin ovat tarvitsemassa palveluasi, tai milloin kannattaa keskittyä kampanjointiin – ja milloin taas ei. Kukkaro kiittää!

+ Heitä hyvästit yrityksille pysyä mukana Googlen sielunliikkeissä

Jatketaan vielä nyörinkiristyslinjalla. Markkinoijillehan on piinallisen tuttua se, kuinka Googlen suositukset ja algoritmit tuntuvat muuttuvan jatkuvasti. Järkihän siinä menee, kun ensin on tehty yhtä ja sitten optimoitu toista. Google Partner -kumppani pysyy puolestasi ajan tasalla Googlen linjauksista ja nyanssimuutoksista jo ennen kuin ne puskevat päälle, ja osaa korjata kurssiasi ajallaan. Google Partner -toimistolta tiedät saavasi aina uusinta tietoa!

Jos et vielä arvannut, Creamedia on Google Partner -sertifioitu markkinointikumppani

Me Creamedialla seuraamme markkinointikentän muutoksia ja työkalujen kehitystä tarkkaan. Nyt sen näkee myös Google Partner ‑tunnuksesta, joka kertoo, että olemme läpäisseet Google Adsin tuotesertifiointikokeet ja tunnemme Googlen tuotteet aika lailla läpikotaisin. Tämä tunnus myönnetään vain alan ammattilaisille, jotka pitävät yllä tietotaitoaan mm. kouluttautumalla säännöllisesti sekä käyttämällä Googlen tuotteita aktiivisesti ja laajalla skaalalla.

Googlen mainospalvelujen lisäksi saat meiltä saman katon alta myös kattavat analytiikkapalvelut, markkinoinnin ja viestinnän strategiat ja markkinoinnin automaatiopalvelut, unohtamatta kokonaisvaltaista brändinäkyvyyden skaalaa verkkosivupalveluista sisällöntuotannon kautta aina someen asti.

Ota yhteyttä niin selvitetään yhdessä yrityksesi markkinoinnin tilanne ja tarve!

Kuva: Samuel Zeller / Unsplash


Jätä yhteydenottopyyntö