Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

SAMMUTATKO MARKKINOINNIN TULIPALOJA?

HUOLETON-markkinointisuunnitelman avulla osaat kohdentaa markkinoinnin panostuksesi tehokkaasti.


Kun sinulla on selkeä markkinointisuunnitelma, voit kohdentaa markkinoinnin panostukset tehokkaasti. Tiedät mitä tarvitset, mitä se saa maksaa ja miten se toteutetaan. Budjetti pysyy hallinnassa, tavoitat oikean kohderyhmän ja voit seurata tuloksia. Ei tule tulipaloja markkinoinnissa ja säästyt turhalta hermoilulta.

Saat meiltä ammattilaiset apuun tekemään markkinointisuunnitelmaa yhdessä tiimisi kanssa. Käymme läpi yrityksen strategian, tavoitteet ja lähiajan suunnitelmat. Teemme markkinointiin suunnitelman, joka tukee strategiaa ja auttaa yritystäsi saavuttamaan tavoitteet. Markkinointi muuttuu kustannuksesta investoinniksi, joka tuottaa tulosta.

Markkinointisuunnitelmaan sisältyvät seuraavat asiat:

  • Kohderyhmien määrittely – kenelle markkinoidaan
  • Kilpailijat ja kilpailuedut – miten erotutte kilpailijoista
  • SWOT – analyysi – yrityksesi vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet ja uhat
  • Tavoitteet – mitä markkinoinnin avulla halutaan saavuttaa
  • Markkinointikanavien valinta - digi, printti, some, tarpeen mukaan
  • Budjetti – arvio kokonaiskustannuksista

Tiimistämme käytössäsi ovat KTM Sanna Hietamäki ja KTM Marita Vuorinen. Sanna on työskennellyt markkinointipäällikkönä ja erikoistunut pk-yritysten myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun. Marita on tehnyt myynnin ja markkinoinnin kehitystyötä ja on erikoistunut liiketoiminnan kehittämiseen ja digitalisointiin.

Palvelu sopii kaikille yrityksille, joilla ei ole aiempaa markkinointisuunnitelmaa tai suunnitelma on päivitettävä täysin. Erityisen hyvin se sopii yritykselle, jolla ei ole omaa markkinointipäällikköä. Sellaiselle yritykselle suosittelemme myös DYNAMO-markkinointipalvelua markkinoinnin toteutukseen.

 HUOLETON-markkinointisuunnitelma alkaen 1 900 € + alv

Ota yhteyttä!


Jätä yhteydenottopyyntö