Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

Haemme Web Developeria

Marita Vuorinen

Olemme Creamedia, Keski-Pohjanmaan monipuolisin markkinointikumppani. Meiltä saa saman katon alta bränditarinat, markkinointipalvelun, digi- ja somemarkkinoinnin ja 3D-visualisoinnit laadulla ja intohimolla toteutettuna.


Haemme Frontend tai Full Stack Web Developeria

Meillä on laaja asiakaskanta enimmäkseen B2B-markkinoilla toimivia pk-yrityksiä, joiden verkkosivustoja suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme.

Verkkosivutuotannoissa käytämme mm. seuraavia teknologioita, joita joko osaat tai olet valmis oppimaan:

  • CSS, HTML, PHP, (JS, SQL)
  • BEM, Tailwind
  • git, npm/yarn, (htaccess/nginx)
  • Template- ja kevytplugin-tuotanto 

Tulet toteuttamaan ja räätälöimään Web Designerin suunnittelemia sivupohjia, sekä jatkokehittämään ja ylläpitämään sivustoja mm. seuraaville CMS-alustoille:

  • WordPress, ProcessWire, MODx

Aikaisempaa kokemusta juuri näistä alustoista ei välttämättä tarvita, kunhan web-kehityksen perusteet muuten on hanskassa. Käytössäsi on jokaiselle alustalle battle tested starter-teema, jota käytetään räätälöinnin pohjana.

Creamedia osa KPK Yhtiöt Oyj:tä. Tarjoamme vakavaraisen konsernin monipuoliset henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä lisää konsernin sisällä. Tukikohtamme on Kokkolassa.

Lisätietoja saat tai Marita Vuoriselta, marita.vuorinen@creamedia.fi, puh. 050-4863848 sekä osoitteesta www.creamedia.fi
 
Täytä hakemuksesi 1.12.2019 mennessä osoitteessa https://www.kpkyhtiot.fi/tyopaikat

Liitä mukaan hakemukseesi kuvaus osaamisestasi ja mielellään myös työnäytteistäsi.

 

 

 


Jätä yhteydenottopyyntö