Talouselämän vaikuttajat kokoontuvat Kokkolassa

Huikea määrä talouselämän vaikuttajia kokoontuu Kokkolan Tullipakkahuoneella yritysseminaari Bizdayhin.


Mahdollisuus saada lisää motivaatiota yrittäjyyteen, tukea muuttuvan maailman tuomiin haasteisiin ja uusia näkökulmia nykyajan organisaation kehittämiseen? -Kyllä kiitos!

Viihdyttävä yritysseminaari Bizday saapuu jälleen, tällä kertaa Kokkolan vuoden suurimman juhlan Venetsialaisten parhaina etkoina! Ilmottautuneita eri alojen yrityksiä on jo kymmeniä, Bizday tulee olemaan yksi vuoden merkittävimpiä koulutus- ja verkostoitumistapahtumia. Myös Creamedia on Bizdayn ylpeänä yhteistyökumppanina ja innoissaan tapahtumasta.

Tämän vuoden puhujina ovat:

Keijo Särkijärvi
Keijo Särkijärvi
(Creamedia, asiakkuusjohtaja)

Petri Rajaniemi
Petri Rajaniemi (kirjailija, puhuja ja organisaatiokehityksen ammattilainen)

Harri Nummela
Harri Nummela (OP ryhmän johtokunnan jäsen ja Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtaja).


Muutos on osa tulevaisuutta

Tapahtuman pääpuhuja Petri Rajaniemi on organisaatiokehityksen ammattilainen, jonka asiakaslupauksena on "tuoda työhön jotain sellaista, jota ei tuo kukaan muu. Avata ajattelua, nähdä ja sanoittaa jotain, jota ei sano kukaan muu."

Petri ottaa tehtäväkseen haastaa sekä itsensä, että kuulijansa. Petrin avainalueisiin kuuluu toimintaympäristön muutos ja potentiaalin löytäminen ihmisissä, yhteisöissä ja yrityksissä.

“Uusi ja parempi tulos syntyy vasta, kun toiminta muuttuu. Toiminta muuttuu vasta, kun ajattelu muuttuu. Ajattelu muuttuu vain kyseenalaistamalla entinen ajattelu.”

Tässä alati muuttuvassa yritystoiminnan leikkikentässä organisaation kehittämisen kannalta tämä ajattelutapa on tärkeä, ellei jopa vitaali. Useat yritykset jatkavat samoilla toimintaperiaatteilla, koska niin on tehty aina ennenkin, ymmärtämättä että toiminnan kehittämiseen tarvitaan muutakin kuin toimiva toimintasuunnitelma.

Uudet, innovatiiviset ajatukset saattaa olla vaikeaa ottaa vastaan, mikäli ne poikkeavat totutusta toimintatavasta. Petrin mukaan organisaation muutoksissa pitäisi pystyä näyttämään työntekijöille muutosten tuomat palkinnot myös henkilökohtaisella tasolla, ei ainoastaan organisaation tasolla, mikäli haluaa vakuuttaa heidät siitä, että muutos on hyvästä.

Muutos on vaikea aihe, sillä siinä poiketaan totutuista normeista ja joudutaan haastamaan itseään vieraalla maaperällä. Organisaation muutoksen johtaminen vaatii johtajalta paljon. Kaikkia muutoksen naruja voi olla vaikea pitää käsissään yhtä aikaa, mutta oikealla valmistautumisella ja asenteella tämäkin on mahdollista.

Organisaation kehitystä ammattilaisten johdolla

Puhujien jälkeen kuulemme mielenkiintoisen paneelikeskustelun, jossa mukana ovat:

  • Vesa Pihlajamaa KPK Yhtiöt, Toimitusjohtaja
  • Carita Pöntiö Viexpo, Senior Adviser
  • Ville Urpilainen Vauraus, Liiketoimintajohtaja
  • Jonne Sandberg Kokkolan kaupunki, Kehitysjohtaja
  • Keijo Särkijärvi Creamedia, Asiakkuusjohtaja

Näiden yritysmaailman ammattilaisten kanssa pohditaan organisaation kehittämistä rahoituksen, vastuullisuuden, hallitustyöskentelyn ja digitalisaation näkökulmista.

Yritysseminaarin jälkeen järjestetään rennot sadonkorjuujuhlat vain VIP-lipun ostaneille. Kokkolan torin Kalahallin tiloissa on tarjolla kotimaisista herkuista valmistettua buffet-ruokaa, juomatarjoilu ja hyvää seuraa. Venetsialaisten päälavan vierestä näet huippuartistien esiintymisen ja pääset aitoon Venetsialais-tunnelmaan. Kaiken kaikkiaan aika mahtava paketti, vai mitä?

Muutos on väistämätöntä, se kuuluu tulevaisuuteen. Se, että oletko valmis siihen, riippuu sinusta itsestäsi. Tule hakemaan parhaat eväät valmistautumiseen Bizdaysta!


Jätä yhteydenottopyyntö