Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

Haemme uutta työkaveria asiakkuuspäälliköksi

Olemme Creamedia, Keski-Pohjanmaan monipuolisin markkinointikumppani. Meiltä saa saman katon alta bränditarinat, markkinointipalvelun, digi- ja somemarkkinoinnin ja 3D-visualisoinnit laadulla ja intohimolla toteutettuna.


Haemme tiimimme Kokkolaan myyntihenkistä ja idearikasta

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

pitämään hyvää huolta asiakkaistamme ja hankkimaan niitä lisää

Tarjoamme tueksesi huipputiimin, jossa työskentelee 13 markkinoinnin ja digitaalisen viestinnän vahvaa ammattilaista. Meillä on laaja asiakaskanta enimmäkseen B2B-markkinoilla toimivia pk-yrityksiä, joille haluaisimme sinun tarjoavan entistä parempaa ja laajempaa palvelua. Sellaista, joka saa asiakkaan hymyilemään ja tekijät lähtemään töistä kotiin tyytyväisenä.

Asiakaspäällikkönä pääset olemaan näköalapaikalla erilaisten yritysten markkinoinnin kehittämisessä ja haasteiden taklaamisessa. Markkinoinnin tehtäväkenttä on tänä päivänä moninainen, ja myös työn sisältö on varsin monipuolinen ja vaatii vahvaa markkinoinnin ja myynnin osaamista. Asiakkuuspäällikön tehtävään kuuluu asiakkaidemme markkinoinnin suunnittelua: markkinointistrategioiden työstämistä, markkinoinnin vuosikellon suunnittelua sekä kampanjasuunnittelua.

Asiakkuuspäällikkö toimii avainasiakkaidemme ulkoistettuna markkinointipäällikkönä, joka vastaa sekä markkinoinnin suunnittelusta että toteutuksesta yhdessä monialaisen markkinointitiimin kanssa.

Johdat tiimiä innostavasti ja kehität tiimin prosesseja, jotta työt sujuvat jatkossa yhä jouhevammin. Työssä on kyettävä tulkitsemaan analytiikkaa ja seurattava markkinoinnin tavoitteiden toteutumista, sekä tuotava näkemystä ja uusia ideoita tuloksekkaaseen markkinointiin.

Pitkäaikaisten asiakkaiden lisäksi työhön kuuluu monikanavaisten markkinointiprojektien koordinointia, ne voivat olla esimerkiksi somekampanjoita, Google-mainontaa, asiakaslehtiä, videoita, graafista suunnittelua, sisällöntuotantoa tai verkkosivuja.

Työ on ennen kaikkea ratkaisumyyntiä; asiakkaalla on markkinointiin liittyvä ajankohtainen haaste tai tarve, jonka sinä selvität ja tarjoat siihen toimivaa ratkaisua. Työhön kuuluu luonnollisesti myös raportointia ja laskutusta.

Arvostamme seuraavia asioita:

  • Sinulla on hyvä ymmärrys yritysten liiketoiminnasta erityisesti B2B-toimialoilta
  • Hallitset markkinoinnin kokonaisuuden suunnittelusta toteutukseen
  • Tiedät miten tavoittaa ihmiset digikanavissa kuten verkkosivuilla, somessa ja hakukoneissa, ja ymmärrät analytiikkaa
  • Saat asiat tehdyksi aikataulun mukaisesti, osaat koordinoida tiimin työskentelyä ja pystyt pitämään usean projektin langat käsissäsi nopeasti muuttuvissa tilanteissa
  • Tykkäät verkostoitua ja hankkia uusia asiakkaita
  • Lisäksi hyötyä on ruotsin kielen taidosta ja kaupallisesta korkeakoulututkinnosta

Creamedia on osa KPK Yhtiöt Oyj:tä. Tarjoamme vakavaraisen konsernin monipuoliset henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä lisää konsernin sisällä. Tukikohtamme on Kokkolassa, mutta voit osittain työskennellä myös etänä. Mainostoimistyö on välillä hektistä, mutta koskaan ei ole niin kiire, etteikö päivän aikana ehtisi juoda kupposellista kahvia yhdessä tiimin kanssa.

Lisätietoja saat liiketoimintajohtajalta Mikko Kallio, p. 040 801 8428

Lähetä hakemuksesi 6.12. mennessä osoitteeseen www.kpkyhtiot.fi/tyopaikat. Liitä mukaan hakemukseesi CV:si sekä avoin kuvaus osaamisestasi.


Jätä yhteydenottopyyntö