Keijo Särkijärvi, Asiakkuusjohtaja

Keijo Särkijärvi, Asiakkuusjohtaja

Nuorena Keijo innostui musiikista ja alkoi jäljentämään bändien logoja kasettien taustoihin. Siitä eteenpäin hän on ollut aina jotenkin sidoksissa viestintään ja markkinointiin. Musiikki kulkee yhä edelleenkin mukana ja Keijo on säveltänyt esimerkiksi muutamia mainostunnareita äänimainontaa varten.

Projektien johtaminen ja isojenkin markkinointisuunnitelmien läpivieminen on tullut hänelle tutuksi. Keijo on ollut mukana usean vuoden kestävissä projekteissa, joiden tavoitteena on ollut esimerkiksi firman laittaminen myyntikuntoon. Tapahtumien järjestäminen ja juontaminenkin on tuttua kauraa.

Keijo on myös opiskellut jatkuvasti ja hän valmistui viimeisimmästä tutkinnosta (MBA) vuonna 2016  ja seuraava oppimispolku on jo vähän suunnitteilla. Keijon mielestä jatkuva oppiminen ja teknologian ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta yrityksen viesti saadaan tuoreesti esille asiakkaita ja kumppaneita varten.

Vaikka Keijo tekeekin liiketoimintaa ja kauppaa kohtuullisen isossa mittakaavassa, hän ei koe olevansa myyntimies vaan ennemminkin palvelija. Hän on periksiantamaton puurtaja, joka keksii yllättäviäkin ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Ja referenssejä piisaa!

 

”Innostuminen on mahtavaa!”


Jätä yhteydenottopyyntö