Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Minna Furu, Asiakkuuspäällikkö Markkinointipalvelut

Minna Furu, Asiakkuuspäällikkö Markkinointipalvelut

Moi kaikille! Olen Minna ja Creamedian uusi asiakkuuspäälikkö. Vastuullani on Creamedian markkinointipalvelujen asiakkuudet. Fokus on siis olemassa olevien asiakkaiden markkinoinnin suunnittelu, vuosikellot ja palvelutarjoaman laajentaminen. Uusasiakashankintaa unohtamatta.

Minulla on pitkän linjan kokemus mediamaailmasta. Pöllölaaksossa, eli Maikkarilla työskentelin lähes 15 vuotta, tosin kahdessa eri erässä. Tehtävät vaihtelivat ja ehdin olla mukana monessa mm; mediasuunnittelijana, poliittisen- ja yhteiskunnallisen mainonnan kehittämisessä, Subtv:n myynninkehityshankkeissa ja Alma Median cross media –projektissa tv-asiantuntijana.

Viimeiset vuodet vastasin suurimmista merkkitavaramainostajista avainasiakaspäällikön roolissa. Televisio –ohjelmiin liittyviä kirjoja, kuten Ruutulippu ja Bon Appétit on tullut tehtyä lähes kymmenen kappaletta. Radio tuli tutuksi Bauer Median palveluksessa. Elämyksellisiä kohtaamisia, eli tapahtumamarkkinoinnin toimenpiteitä olen myös ehtinyt tekemään useita vuosia.  Viimeisten neljän vuoden aikana olen keskittynyt sosiaaliseen mediaan. Ideoinut, tuottanut ja markkinoinut sisältöjä kulutustavarabrändeille.


Jätä yhteydenottopyyntö