Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Sanna Hietamäki, Asiakkuuspäällikkö
Markkinoinnin palvelut

Sanna Hietamäki, Asiakkuuspäällikkö <br />Markkinoinnin palvelut

Sanna tahtoo auttaa juuri sinua. Hänelle myyntipäällikön työ merkitsee ennen kaikkea yhteistyötä ihmisten kanssa: markkinoinnissa on kysymys ihmisen mielen sopukoihin kurkkaamisesta. Sanna ratkaisee ongelmasi suunnittelemalla juuri tarpeitasi vastaavat markkinointiratkaisut.

Markkinoinnin suunnittelua varten tarvitaan runsaasti tietotaitoa, jota Sanna on hankkinut koulutuksen ja työkokemuksen kautta. Kauppatieteiden maisteri on työskennellyt aiemmin naistenvaatteiden tukku- ja vähittäiskaupan yrityksessä markkinointipäällikkönä. Sannalta löytyy myös kuntapuolen tuntemusta: onhan hän ollut valtakunnallisen matkailuhankkeen tiedotus- ja markkinointitehtävissä.

Sanna nollaa ajatukset ulkoilemalla hyvässä seurassa. Hikikarpaloita hän lennättää zumbassa, kuntosalilla ja pumpissa. Sanna innostuu helposti ja on varsinainen ilopilleri: yleensä hänen naurunsa on se, joka kuuluu kahvihuoneesta ensimmäisenä.

”Tarjoan sinulle vain sellaisia ratkaisuja, joihin uskon aidosti. Markkinoinnin ei tarvitse olla vaikeaa, mutta sen pitää olla tehokasta.”


Jätä yhteydenottopyyntö