Heidi O'Gorman, Kehityspäällikkö

Heidi O'Gorman, Kehityspäällikkö

Heidi on iloinen innostaja, jonka tavoitteena on löytää jatkuvasti uusia ideoita ja oivalluksia ­– myös sinun hyväksesi. Sanojen ja kuvien sommittelu on kiinnostanut häntä aina, joten matka media-alan moniosaajaksi alkoi jo teini-iässä. Heidi aloitti kirjoittaen, kuvaten ja taittaen lehtialalla lukioikäisenä, ja on ollut media- ja markkinointialalla siitä lähtien.

Koulutukseltaan hän on graafisen suunnittelijan, mediatekniikan insinöörin ja digitaalisen markkinoinnin hybridi. Kokonaisvaltainen viestien ja merkitysten luominen ja ymmärtäminen viehättää, joten Heidi on hakeutunut tekemään alan töitä niin sisällöntuottajana, viestintäsuunnittelijana kuin digikehittäjänäkin. Kenties kaksi työvuotta Japanissa sekä kahden maan yhteinen koti antavat laajakulmaa myös viestintään ja markkinointiin.

Vapaa-ajallaan Heidi nauttii luonnosta, liikunnasta ja perheen ikuisuusprojektista kahden vanhan talon parissa. Toistaiseksi perheessä on lemmikkinä koira, mutta maanviljelijän tyttären haaveissa on pari kyyttöä, kanaparvi, lammaslauma ja pihasiili. 

”Kaikki hieno syntyy aidoista asioista - ihmisten välillä, ajan, luonnon ja tuurin myötävaikutuksella. Taitoa tarvitaan kuitenkin siihen, kun nämä asiat valjastetaan toteutuksiksi, sisällöiksi ja menestykseksi.”


Jätä yhteydenottopyyntö