Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Johanna Sammalmaa, Web Designer

Johanna Sammalmaa, Web Designer

Creamedian Web Designer Johanna kiinnostui verkkosivujen suunnittelusta jo lukiossa vuosituhannen vaihteessa toteuttaessaan kurssilla ensimmäiset verkkosivunsa. Koko alan kehitys on ollut sittemmin huimaa ja mukaan on tullut kiinnostus avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiin, verkkosivujen käytettävyyteen sekä analytiikkaan - visuaalista puolta unohtamatta.

Koulutukseltaan Johanna on tietojenkäsittelyn tradenomi ja mediatekniikan insinööri. Ennen Creamediaa Johanna toimi muutaman vuoden yrittäjänä sekä Web Designerina ja tätä ennen neljä vuotta markkinoinnin assistenttina lasinjalostusyritys V.E. Lipposella.

Vapaa-aikaa Johanna viettää perheen kanssa, lukemalla ja kuntoilemalla. Hän sisustaa omakotitaloa ja koettelee jatkuvalla ideoinnillaan puolisonsa hermoja. Johanna on Ulkoilmaihminen isolla U:lla: talvisin hän nauttii hiihtämisestä ja kesäisin hän rakastaa meloa merellä, retkeillä ja yöpyä teltassa.

Vaikka luovana ihmisenä Johanna kokee intohimokseen visuaalisen toteutuksen, kiinnostaa häntä myös markkinoinnin kokonaiskuva. Web Designerit viihtyvät usein koneen ääressä, mutta Johanna haluaa olla tekemisissä myös ihmisten kanssa. Verkkosivuista saadaan toimivia ja hyvin palvelevia vain tekemällä tiivistä yhteistyötä niin asiakkaan kuin oman tiimin kanssa. On tärkeää olla aidosti kiinnostunut asiakkaan liiketoiminnasta ja pystyä kuuntelemaan ja oppimaan.

”Parasta on olla osa mahtavaa tiimiä, joka koostuu alansa ammattilaisista ja mielenkiintoiset projektit eri aloilla toimivien asiakkaiden kanssa. Lisäksi ala itsessään vaatii jatkuvaa hereillä oloa ja uuden oppimista. ”


Jätä yhteydenottopyyntö