Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Tytti Karanka, Web Designer

Tytti Karanka, Web Designer

Tytti halusi pienenä astronautiksi, mutta päätyikin Creamedialle luomaan tähtitieteellisen upeita verkkosivuja. Preludilta tiimiimme hypännyt moniosaaja on toiminut rivikoodarina, ohjelmistokehittäjänä ja lopulta projektijohtajanakin. Nyt web designerin hommissa Tytti suunnittelee uusia verkkosivustoja ja opiskelee kävijädatan analysointia.

Tytti ei siis päätynyt kuuhun, mutta datanomin opintojen päätyttyä kuitenkin Heinäkuuhun - mainostoimistoon, joka sittemmin muutti nimensä Preludiksi. Kahdeksan vuoden aikana hän on mm. suunnitellut, projektijohtanut, rakentanut, räätälöinyt ja julkaissut verkkosivuja, verkkokauppoja, asiakashallintajärjestelmiä, ilmoittautumis- ja ajanvarausjärjestelmiä, some-alustan jne.  Preludin yhdistymistä Creamedian kanssa Tytti pitää jättipottina ammatilliseen kasvuun pyrkivälle luonteelleen – sekä asiakkailleen, joita voidaan nyt palvella entistä paremmin!

Vapaa-ajallaan tämä moniosaaja taipuu jaloillaan baletista salsaan ja kielellään japanista arabiaan. Kirjahyllyt notkuvat lukemattomia teoksia ja laatikot pursuavat lankakeriä, joihin päivät näppäimistöä naputtavat sormet iltaisin hakeutuvat. Yksityiskohtia ja nyansseja rakastava Tytti rentoutuu näprätessään ohuella langalla pientä pitsineuletta ja ulkoillessaan vanhanenglanninlammaskoiransa kanssa.

”Joko tehdään kunnolla tai ei sitten ollenkaan!”


Jätä yhteydenottopyyntö