Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Ilme

Ilme – Kirkasta yrityksesi ensivaikutelma

Brändi on markkinoinnin sydän, ja hyvin mietitty ilme yrityksen kasvot. Hiottu brändi ja ilme antavat asiakkaillesi ja kohderyhmällesi mielikuvan luotettavasta ammattilaisesta. Hyvään ilmeeseen kannattaa satsata, sillä se kestää vuosia ja toimii kaikissa paikoissa ja viestintävälineissä.

LOGO & VISU yritysilme

Tämä palvelu on yritykselle, joka tarvitsee brändin kirkastusta ja ilmeen suunnittelua – olipa yritys sitten pitkään toiminut konkari tai vasta aloitteleva toimija.

Yritysilme sisältää esimerkiksi uuden yritystunnuksen eli logon, graafiset ohjeet (mm. yritystunnuksen värit, yritystunnuksen käyttöohjeet) ja sovellukset (mm. käyntikortit, kirjekuoret, työvaatteet ja uuden ilmeen sovittaminen nykyisille nettisivuille).

Olemme kumppanisi brändin kirkastuksessa ja ilmeen suunnittelussa, kuten olemme mm. heillekin: Ahola Transport, Optima, Alholmen Industrial Park, Botnia Print, Nivalan kaupunki, Sarins Båtar – SARGO, Wedeco, Prevex, Protect, LSK Business Park, Boströmin Leipomo, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Kokkolan Satama, Anders Chydenius Säätiö, interRAI

Teemme tarjouksen vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita!


Jätä yhteydenottopyyntö