Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Verkkosivut ja hakukoneoptimointi

S kotisivupaketti

Pienin kotisivupakettimme on ns. käyntikorttisivu ja sopii aloittavalle ja pienelle yritykselle ponnahdusalustaksi verkkonäkyvyyteen.

Verkkonäkyvyys on etenkin aloittavalle yritykselle erittäin tärkeää. Jos yrityksesi kotisivuja ja tärkeitä tietoja – kuten aukioloaikoja ja yhteystietoja – ei löydy, voi kauppa jäädä saamatta ja asiakas vierailee kilpailijalla.

S kotisivupaketti on yhden sivun sivusto, jonka ulkoasu (mm. fontit ja värit) suunnitellaan yritysilmeen mukaan. Sivulta löytyvät tärkeimmät tuotteet ja/tai palvelut, yritysesittely, yhteystiedot, kartta ja yhteydenottolomake.

Käymme kanssasi läpi sivuston tavoitteen, yritysilmeen ja liiketoiminnan. Suunnittelemme ja toteutamme tämän pohjalta sivun, jota on mahdollista myöhemmin kasvattaa isompaan verkkosivupakettiin tarpeen mukaan. Tämän kaiken teemme ammattimaisesti ja aikataulussa.

Hinta alkaen: 2500€ 

Esimerkkejä: primepinnoitus.fi | excellant.fi | asylikoski.fi | termostankki.fi | pkksahko.fi

M kotisivupaketti

Suosituin kotisivupakettimme on laadukas perussivusto, joka sopii hyvin pienille ja keskisuurille yrityksille.

Erottumalla kilpailijoistasi räätälöidyllä ulkoasulla yrityksesi tunnettavuus kasvaa. Hyvällä käyttöliittymäsuunnittelulla kävijät ohjataan yhteydenotoiksi ja asiakkaiksi. Näin teet tulosta nettisivuillasi.

M kotisivupaketti on noin viiden sivun sivusto, jossa on kaksi erilaista sivupohjaa. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että etusivulle suunnitellaan oma ulkoasunsa ja muut sivut noudattavat yhtä yhtenäistä ulkoasua ja rakennetta.

Käymme kanssasi läpi sivuston tavoitteet ja käyttäjien tarpeet sekä yritysilmeen. Suunnittelemme näiden pohjalta käyttöliittymän ja ulkoasun. Toimitamme suunnitelmasta selkeän klikkailtavan prototyypin, jonka avulla hahmotat, miten verkkosivuston on tarkoitus toimia. Hyväksytyn suunnitelman jälkeen toteutamme sivuston avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmällä. Lopuksi testaamme sivuston toimivuuden monipuolisesti eri selaimilla ja päätelaitteilla.  Tämän kaiken teemme ammattimaisesti ja aikataulussa.

Hinta alkaen: 4000€

Esimerkkejä: mecaplan.fi | kip.fi

L kotisivupaketti

Suurin kotisivupakettimme sopii isoille verkkopalveluille ja kokonaisuuksille

Ammattilaisten suunnittelema ja eri kohderyhmät huomioon ottava verkkopalvelu on kokonaisuus, jolla saavutetaan halutut tulokset.

L kotisivupakettiin kuuluu noin 10 sisältösivua ja 4 sivupohjaa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että etusivulle suunnitellaan oma ulkoasunsa eli sivupohja ja muut perus sisältösivut noudattavat yhtenäistä ulkoasua. Lisäksi sivustolla voi olla esimerkiksi blogi tai uutisosio, jossa uutisten koontinäkymällä on oma ulkoasunsa ja yksittäisellä uutisella omansa. Eli yhteenlaskettuna: Etusivu + perus sisältösivu + uutisten koontisivu + yksittäinen uutinen = 4 erilaista sivupohjaa.

Käymme kanssasi läpi sivuston tavoitteet, kohderyhmät ja ilmeen. Suunnittelemme eri kohderyhmiä palvelevan kokonaisuuden, joka erottuu kilpailijoista räätälöidyllä ulkoasulla. Käyttöliittymän ja ulkoasun hiomme selkeäksi klikkailtavaksi prototyypiksi, jonka avulla hahmotat, miten nettisivuston on tarkoitus toimia. Teemme sivuston teknisen toteutuksen avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmällä ja testaamme toimivuuden monipuolisesti eri selaimilla ja päätelaitteilla. Tämän kaiken toteutamme ammattimaisesti aikataulussa ja laatumäärityksiämme noudattaen.

Hinta alkaen: 6500€

Esimerkkejä: aikolon.fi | kokkolanteatteri.fi | keliber.fi | kiinteistoherlevi.fi | alfame.com

Kaikkiin kotisivupaketteihimme kuuluu seuraavat ominaisuudet ja palvelut: aloituspalaveri, yritysilmeen mukainen ulkoasu, yhteydenottolomake, Google-paketti ja sisällönhallintajärjestelmä.

Tutustu myös valittavat lisäpalvelut - osioomme!


Jätä yhteydenottopyyntö