Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Valittavat lisäpalvelut

CMS käyttöönotto

CMS käyttöönotto sisältää sisällönhallintajärjestelmän (=CMS) hallintapaneelin räätälöinnin mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Järjestämme käyttöönottokoulutuksen, jossa huolehditaan, että yrityksellänne on tarvittava määrä käyttäjätunnuksia ja -oikeuksia. Henkilökunta voi tehdä yksinkertaiset sisältöpäivitykset vaikka matkapuhelimella!

Sisältö + SEO

Teemme hakusana-analyysin ja luomme sen pohjalta hakukone-optimoidut ja myyvät tekstit nettisivuille. Haastatteluissa selvitämme liiketoiminnan niin, että voimme tuottaa parhaat tulokset hakukone-optimoinnissa.

Sisällön syöttö

Syötämme teksti- ja kuvasisällön sivustolle puolestasi ennen julkaisua.

Vanhan sivuston jälkien siivous

Ohjaamme vanhan sivuston URL-osoitteet uudelleen, jotta ne eivät jää roikkumaan. Tämä vaikuttaa myös hakukonenäkyvyyteen.

Uutiskirje

Perustamme yrityksellesi MailChimp-tilin ja yhteystietolistan. Järjestämme myös uutiskirjekampanjan, sekä suunnittelemme yritysilmeen mukaisen uutiskirjeen. Integroimme uutiskirjeen sopivaksi nettisivujen kanssa ja koulutamme yrityksesi niin, että uutiskirjeiden luominen on helppoa ja vaivatonta. Uutiskirje on hyvä tapa sitouttaa nettisivuilla kävijät palaamaan sivustolle!

Kieliversiot

Käännätämme nettisivusi valitsemallesi kielelle.

Kuvat

Asiaan liittyvät kuvat ovat nettisivuille arvokasta sisältöä.

Ostokuvat: Esim. 5 kuvaa 250€ - sisältää kuvien käsittelyn ja pakkauksen.

Ammattilaisten ottamat kuvat: Puolen päivän kuvaus 500€ Koko päivän kuvaus 1000€

Lisäsivupohja

Laajenna kotisivupakettia! Yksilöllinen ulkoasu esimerkiksi tietylle kohderyhmälle suunnatuille yksittäisille sivuille, kampanjasivuille jne.

Blogi

Laajenna kotisivupakettia laadukkaalla sisällöllä! Suunnittelemme ulkoasun blogin pääsivulle, kategoriasivuille, arkistosivuille sekä yksittäiselle artikkelille ja autamme alkuun blogin käyttöönotossa.

Lisälomake

1 lisälomake peruskentillä, esim. tilauslomake.

Erikoistyylittelyt ja erikoisominaisuudet, kuten monivaiheinen lomake tarjotaan erikseen.

Teho-Analytiikkapalvelu

Analytiikkapaketin avulla verkkosivujen ja some-kanavien tehokkuus kasvaa ja yrityksen tunnettavuus vahvistuu. Analytiikka antaa arvokasta tietoa siitä, kuinka sivustosi löydetään ja mikä siellä kiinnostaa.

Analytiikkapalvelu sopii yritykselle, joka haluaa seurata digitaalisten markkinointikampanjoidensa tehoa, myy erityisesti verkossa tai käyttää rahaa maksulliseen Google-mainontaan. Hakukonenäkyvyys on myös erittäin tärkeää paikallisille yritykselle, joiden asiakaskuntaa ovat yksityiset kuluttajat.

Analytiikkapalvelumme on suunniteltu tukemaan yrityksesi liiketoimintaa. Perustamme yrityksellesi Google Analytics ja Google My Business-tilin sekä lisäämme maksuttomat Google-yritystiedot palveluun. Seuraamme verkkosivuliikenteen tuloksia ja tuotamme tiedon pohjalta kuukausittaisen analyysiraportin. Raportti sisältää tärkeimmät havainnot ja mittarit sivustoliikenteestä sekä konkreettiset toimenpide-ehdotukset verkkosivun näkyvyyden, löydettävyyden ja käytettävyyden parantamiseksi.

Hinta 600€ aloitus, 415€/kk operointi +alv

Stoori Asiakastarina

Sopii yritykselle, joka tarvitsee asiakastarinastaan ammattilaisen tekemän tekstin ja valokuvan. Asiakastarinat ovat kiinnostavaa sisältöä vaikka kotisivuille. Ne tuovat yritykselle uskottavuutta ja luotettavuutta. Asiakastarina on tehokas myynnin apuväline erityisesti B2B-yrityksissä.

Asiakastarina sisältää sisällön suunnittelun ja noin 1500 merkin laajuisen tekstin ja valokuvauksen asiakkaasi luona. Voit hyödyntää tekstiä ja kuvaa vapaasti eri kanavissa (esim. alan julkaisut, kotisivut, esitteet, Facebook). Asiakastarina sopii myös mainosartikkeliksi KP24.fi-palveluun tai sanomalehteen. Asiakastarina kirjoitetaan kuten lehden artikkeli haastattelemalla asiakasta. Tarinassa on tärkeää löytää kohderyhmääsi kiinnostava asia tai näkökulma ja kirjoittaa vetävää tekstiä markkinoinnillisella otteella.

Hinta 700€ +alv sisältäen tekstin 500€+alv ja kuvauksen 200€ +alv

Focus-video

Sopii yritykselle, joka tarvitsee asiakastarinastaan ammattilaisen tekemän videon. On helpompaa antaa tyytyväisen asiakkaan äänen kuulua kuin kehua itseään. Ammattilaisen tekemä laadukas video on tehokas myynnin apuväline ja helppo jakaa sähköpostissa, somessa, verkkosivuillasi tai esittelymateriaalissa. Asiakastarinat tuovat uskottavuutta ja luotettavuutta ja ovat tehokas myynnin apuväline erityisesti B2B-yrityksissä.

Asiakastarinan videointi sisältää sisältösuunnitelman, 1 tunnin videokuvauksen asiakkaallasi, editoinnin noin minuutin mittaiseksi ja yrityksesi logon ja yhteystietojen lisäämisen.

Asiakastarina videoidaan asiakkaasi luona, jossa hän kertoo etukäteen sovituista asioista omin sanoin. Tarinassa on tärkeää löytää yrityksesi markkinoinnin kannalta kiinnostava näkökulma, jolla on merkitystä myös muille asiakkaillesi.

Hinta alkaen 750€ +alv

Lisäksi mahdolliset matkakulut

Priima-video

Sopii yritykselle, joka tarvitsee ammattilaisen tekemän videon liittyen yrityksensä toimintaan. Korkealaatuinen video on pitkäikäinen ja vaikuttava markkinointiväline. Ammattilaisen tekemä laadukas video on tehokas myynnin apuväline ja helppo jakaa sähköpostissa, somessa, verkkosivuillasi tai esittelymateriaalissa. Video soveltuu TV-mainontaan, www-sivuille, someen.

Videointi sisältää suunnittelutapaamisen, videon käsikirjoituksen, videotuotannon ja editoinnin, suomenkielisen tekstityksen videoon, taustamusiikin ja spiikkauksen, sekä luonnoskierroksen valmiista tuotannosta. 

Videointi kestää noin 2-4 tuntia ja siinä on mukana videokuvaaja ja ammattitoimittaja. Saat toiveesi mukaiset versiot, esim. 1-3 minuutin videon sekä 15-20 sekunnin somejakoversion.

Hinta alkaen 1800€ +alv

Lisäksi mahdolliset matkakulut


Jätä yhteydenottopyyntö