Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Markkinoinnin suunnittelu

Hyvin suunniteltu markkinointi säästää aikaa, tukee myyntiä ja mahdollistaa tulosten mittaamisen. Ei tule tulipaloja markkinoinnissa. Valitse juuri sinun yrityksellesi sopivin markkinointipaketti!

FREESI -markkinointisuunnitelman päivitys

FREESI – markkinointisuunnitelman päivitys tuo yrityksesi markkinoinnin ajan tasalle ja tekee markkinoinnin toteuttamisesta helppoa.

Markkinointisuunnitelma pitää sisällään kohderyhmät, kilpailijat ja kilpailuedut, SWOT -analyysin, tavoitteet, markkinointikanavien valinnan, markkinoinnin vuosikellon sekä arvion markkinointibudjetista.  

Valitessasi FREESI -markkinointisuunnitelman asiantutijamme käy läpi aiemmat markkinointisuunnitelmat ja -toimenpiteet, ja työstää kanssasi uuden suunnitelman.

Hinta alkaen: 
900 € + alv
Lisäksi mahdolliset matkakulut.

TÄSMÄ-työpaja markkinoinnin ongelmakohtiin

TÄSMÄ-työpaja sopii yrityksellesi, jos haluat hioa tiettyä markkinoinnin aihepiiriä – esimerkiksi kampanjaa, tapahtumaa tai somesuunnitelmaa. Työpajassa otetaan ajankohtainen markkinoinnin aihepiiri tehokkaasti haltuun.

Markkinointisuunnitelma sisältää kohderyhmät, kilpailijat ja kilpailuedut, SWOT -analyysin, tavoitteet, markkinointikanavien valinnan sekä arvion markkinointibudjetista.

Valitessasi Täsmä-työpajan, osallistut puolen päivän työpajaan, jossa asiantuntijamme käy kanssasi läpi olemassa olevat suunnitelmasi ja työstää kanssasi tarvittavan täsmäsuunnitelman.

Hinta alkaen: 
1100 € + alv
Lisäksi mahdolliset matkakulut.

HUOLETON markkinointisuunnitelma

Mikäli yrityksellänne ei ole aiempaa markkinointisuunnitelmaa tai suunnitelma on päivitettävä täysin, HUOLETON markkinointisuunnitelma on oikea valinta.

Markkinointisuunnitelma sisältää kohderyhmät, kilpailijat ja kilpailuedut, SWOT -analyysin, tavoitteet, markkinointikanavien valinnan ja arvion markkinointibudjetista.

Valitessasi HUOLETON markkinointisuunnitelman, pääset kahden asiantuntijamme vetämään työpajaan, jossa käydään läpi tärkeimmät linjaukset markkinoinnin suhteen. Yrityksesi markkinointisuunnitelma työstetään tämän työpajan pohjalta.

Hinta alkaen:
1900 € + alv
Lisäksi mahdolliset matkakulut.

SUPER markkinointisuunnittelun tehopaketti

SUPER on oikea valinta yritykselle, jolla ei ole aiempaa markkinointisuunnitelmaa tai suunnitelma tarvitsee päivitystä. Tämän paketin avulla saat yrityksesi markkinoinnin kerralla haltuusi.

SUPER markkinointisuunnitelma pitää sisällään kohderyhmät, kilpailijat ja kilpailuedut, SWOT -analyysin, tavoitteet, markkinointikanavien valinnan, markkinoinnin vuosikellon sekä arvion markkinointibudjetista.

SUPER markkinointisuunnitelma työstetään kokopäiväisen työpajan pohjalta, jossa kaksi markkinoinnin asiantuntijaa käy kanssasi läpi tärkeimmät linjaukset markkinoinnin suhteen.

Hinta alkaen:
2500 € + alv
Lisäksi mahdolliset matkakulut

DYNAMO markkinointipalvelu

DYNAMO sopii yritykselle, joka harkitsee markkinoinnin asiantuntijan palkkaamista. Yrityksellesi nimetään markkinointipäällikkö, joka pitää langat käsissään ja pyörät pyörimässä. Sovitte toimenpiteistä kuukausipalavereissa ja me hoidamme loput.

Markkinointipalvelumme sisältää seuraavat asiat:

  • Teemme vuositason suunnitelman ja budjettiarvion kanssasi
  • Ideoimme kampanjat ja teemme ehdotuksen toimenpiteistä kuukausittain
  • Valitsemme parhaat tekijät ja koordinoimme työt
  • Varmistamme brändin mukaisen yhtenäisen viestinnän
  • Raportoimme markkinoinnin tulokset.

Saat koko tiimin osaamisen käyttöösi markkinointipäällikön hinnalla. Maksat vain tehdystä työstä.

Hinta alkaen: 85€ / h + alv
Toimivan markkinnoinnin saat noin 2000-3000€ kuukausihinnalla.

Tilaa oma suunnittelupakettisi:

Sanna Hietamäki
puh. 040 7376 720
sanna.hietamaki@creamedia.fi


Jätä yhteydenottopyyntö