Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Sisällöntuotanto ja asiakastarinat

Sisällön merkitys markkinoinnissa kasvaa jatkuvasti. Ihmiset kaipaavat tietoa ja tarinoita. Tuotamme selkeää sisältöä ja säädämme olemassa olevat tekstit myyvään muotoon. Viilaamme entisen sisällön kanavan vaatimaan muotoon tai teemme täysin uutta. Osaamme luoda viestin, joka uppoaa syvälle kohderyhmään.

Tuotamme sisältöä laajasti eri kanaviin:

 • esitteet ja oppaat
 • asiakaslehdet
 • asiakastarinat
 • mainosartikkelit
 • hakukoneystävälliset tekstit verkkosivuille
 • sisällöt sosiaalisen median kanaviin
 • uutiskirjeet
 • tiedotteet
 • blogit

Asiakastarinat ovat kiinnostavaa sisältöä esimerkiksi kotisivuillesi. Ne tuovat uskottavuutta ja luotettavuutta ja ovat tehokas myynnin apuväline – erityisesti B2B-yrityksissä.

STOORI -ASIAKASTARINA

Jos yrityksesi tarvitsee asiakastarinastaan ammattilaisen tekemän tekstin ja valokuvan, STOORI asiakastarina on oikea valinta.

Asiakastarina sisältää sisällön suunnittelun ja noin 1500 merkin laajuisen tekstin ja valokuvauksen asiakkaasi luona. Voit hyödyntää tekstiä ja kuvaa vapaasti eri kanavissa: esimerkiksi alan julkaisuissa, kotisivuilla, esitteissä ja Facebookissa. Asiakastarina sopii myös mainosartikkeliksi KP24.fi -palveluun tai sanomalehteen.

Asiakastarina luodaan haastattelemalla asiakasta – aivan kuten lehtiartikkelit. Tarinassa on tärkeää löytää kohderyhmääsi kiinnostava asia tai näkökulma ja kirjoittaa vetävää tekstiä markkinoinnillisella otteella.

Hinta alkaen: 700 € + alv sisältäen tekstin ja kuvauksen.

Kysy lisää Sannalta: sanna.hietamaki@creamedia.fi  040 7376 720

FOCUS-VIDEO

Sopii yritykselle, joka tarvitsee asiakastarinastaan ammattilaisen tekemän videon.

On helpompaa antaa tyytyväisen asiakkaan äänen kuulua kuin kehua itseään. Ammattilaisen tekemä laadukas video on tehokas myynnin apuväline ja helppo jakaa sähköpostissa, somessa, verkkosivuillasi tai esittelymateriaalissa. Asiakastarinat tuovat uskottavuutta ja luotettavuutta ja ovat tehokas myynnin apuväline erityisesti B2B-yrityksissä.

Asiakastarinan videointi sisältää seuraavat asiat:

 1. Sisältösuunnitelma
 2. Videokuvaus (1 tunnin kuvaussessio asiakkaallasi)
 3. Editointi noin minuutin pituiseksi
 4. Yrityksesi logon ja yhteystietojen lisääminen

Asiakastarina videoidaan asiakkaasi luona, jossa hän kertoo etukäteen sovituista asioista omin sanoin. Tarinassa on tärkeää löytää yrityksesi markkinoinnin kannalta kiinnostava näkökulma, jolla on merkitystä myös muille asiakkaillesi.

Hinta alkaen 950€ +alv, lisäksi mahdolliset matkakulut

Kysy lisää Susannalta: susanna.kaukoniemi@creamedia.fi 050 4705 725


Jätä yhteydenottopyyntö