Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Some

Somepalvelut buustaamaan yrityksesi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisessa mediassa tärkeintä on päivittää ja näkyä – jatkuvasti! Jokainen yritys voi hyödyntää somea markkinoinnissaan, kunhan löytää siihen oikeat kanavat. Me autamme sinua ottamaan somen haltuusi.

STARTTAJA aloituspaketti someen

Aloituspaketti sopii yrityksellesi, jos olet vasta somettamisen alkutaipaleella. Tutustutamme sinut kädestä pitäen Facebookiin, Instagramiin, LinkedIniin, Twitteriin ja YouTubeen.

Käytännönläheinen koulutus antaa yrityksellesi valmiudet hyödyntää somea tehokkaasti: perustamme tilit, teemme asetukset ja kerromme mitä somessa kannattaa tehdä – ja mitä ei.

STARTTAAJA aloituspaketti sisältää: tavoitteet – miksi yritys menee someen, somen operoinnin osana muuta markkinointia ja viestintää; aiheet, tyylin ja äänensävyn; julkaisu- ja mainosmallit sekä pelisäännöt yrityksen sometukselle.

Yrityksesi somettajat osallistuvat työpajaan, jossa some-kanavien valinnan ja tilien luonnin lisäksi luodaan käytännönläheinen ohjeistus mm. yritysprofiilin hallintaan ja käyttöön, päivitysten ja mainoskampanjoiden suunnitteluun sekä seurantaan ja raportointiin.

Hinta alkaen: 1100 € + alv

Lisäksi mahdolliset matkakulut.

GURU LinkedIn -koulutus

GURU on oikea valinta yrityksen johto- asiantuntija- ja myyntitehtävissä oleville henkilöille, jotka haluavat kasvattaa ammatillista verkostoaan sekä rakentaa omaa ja yrityksen brändiä.

Koulutuksen tuloksena opit luomaan hyvän LinkedIn profiilin, opit mitä siellä kannattaa tehdä -ja mitä ei – sekä opit, mitä hyötyjä verkostosta voi olla esimerkiksi myynnin kannalta.

Koulutuksessa tutustutaan LinkedIniin ja sen käyttöön, siihen mitä on vastuullinen toiminta somessa ja käydään läpi innoittavia esimerkkejä vaikuttajaguruista. Koulutus kestää 3-4 tuntia ja koostuu luennoista, käytännön esimerkeistä ja opastuksesta.

Hinta alkaen: 1100€ + alv

Lisäksi mahdolliset matkakulut.

BUUSTAAJA -sisältösuunnitelma someen

BUUSTAAJA sopii yrityksellesi, jos haluat tehostaa somen käyttöä Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Saat yrityksellesi sisältösuunnitelman ja pelisäännöt päivitysten ja mainosten tekemiseen.

Opastamme kädestä pitäen ideoimaan sisältöjä ja kerromme hyvät vinkit somen entistä tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Somen sisältösuunnitelma koostuu pelisäännöistä, sisältösuunnitelmasta, mainonnan suunnittelusta ja budjetista, sisällöntuotannosta, vastuutuksesta ja mittauksesta sekä analysoinnista.

Vedämme yrityksesi somettajille työpajan, jossa kirkastetaan some-kanavien roolit, ideoidaan uusia sisältöjä, luodaan ohjeistus päivitykseen ja mainoskampanjoiden suunnitteluun, sovitaan sisällöntuotannon vastuista ja budjeteista, sekä perehdytään mittareiden analysointiin.

Hinta alkaen: 1300 € + alv

Lisäksi mahdolliset matkakulut.

VAIVATON -somettajapalvelu

Somettajapalvelu sopii yritykselle, jossa aika ei riitä somen päivittämiseen. Me teemme sen puolestasi! Tuotamme kanaviisi säännöllisesti laadukasta sisältöä, ideoimme kampanjat ja luomme niille sisällöt.

Kun valitset VAIVATON -somettajapalvelun, ideoimme kanssasi päivitykset ja sovimme mainokset. Luomme julkaisuillesi sisällöt; kuvat, videot sekä tekstit ja julkaisemme ne puolestasi. Seuraamme kommentteja, vastaamme niihin ja välitämme palautteen. Raportoimme tuloksista.

Käymme kanssasi läpi tavoitteet, brändi-ilmeen ja budjetin. Ideoimme yhden some-päivityksen viikossa suoraan asiakkaan tilille ja hoidamme mainostuksen sovitusti. Tapaamme kuukausittain, analysoimme tulokset ja sovimme uudet päivitykset.

Hinta alkaen: 750 € / kk + alv

Kuukausimaksu päivitysten määrän mukaan.

Suosittelemme aloitukseen STARTTAAJA tai BUUSTAJA-pakettia.


Jätä yhteydenottopyyntö