Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Tapahtumat, messuosastot ja liikelahjat

Tapahtumat

Unohtumaton tapahtuma syntyy ammattilaisten voimin ja synnyttää kestäviä muistoja sidosryhmillesi. Toteutamme kaikenkokoiset tapahtumasi; niin asiakas, sidosryhmä kuin henkilöstötapahtumasi kumppanimme Eventas Oy:n kanssa. Onnistuneella tapahtumalla on selkeä tavoite ja kohderyhmä sekä niihin sopiva räätälöity suunnitelma. Kun kyse on tapahtumasi onnistumisesta emme jätä mitään sattuman varaan. Palveluumme kuuluu tapahtumien nivominen saumattomaksi kokonaisuudeksi muiden markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteiden kanssa.

Kerro tavoitteesi, kohderyhmäsi ja pyydä tarjous!

Messuosastot ja liikelahjat

Suunnittelemme vankalla kokemuksella kaikenkokoiset messuosastot parin neliön tehotilasta satojen neliöiden näyttelytiloihin. Meidän avullamme varmistat, että arvokas messupaikka on toimiva, myyvä ja antaa yrityksestäsi hyvän kuvan. Voimme suunnitella osioita messuille tai toteuttaa avaimet käteen –periaatteella kaiken ideasta valmiiseen osastoon. Toteutamme nopeasti, edullisesti ja laadulla myös roll upit ja messuseinät.

Erilaisten liikelahjojen tarjoajia riittää, mutta osaatko valita yrityksellesi juuri oikean liikelahjan? Hyvä liikelahja jää asiakkaasi mieleen ja käyttöön. Olemme luovia liikelahjojen suunnittelijoita ja autamme valitsemaan juuri teidän markkinointiinne sopivan tuotteen.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Liikelahjojen suunnittelu ja toteutus
  • Roll upit ja messuseinät
  • Kaikenkokoiset messuosastot

 

Meiltä uutuutena reaaliaikaiset ja interaktiiviset 3D-messuosastomallinnukset

Messuosastojen suunnitteluun ja visualisointiin loistavasti toimiva uusi työkalu, jossa mittakaavaan mallinnettu osasto on erinomainen tapa havainnollistaa osastolle mahtuvat kalusteet.

Minne se roll-up tulisi sijoittaa? Miltä näyttäisi oranssi seinä? Sopiikohan se sininen matto nyt varmasti? Meiltä helppo ratkaisu näihin ja muihin ongelmiin, jottei tarvitse arvailla.

Interaktiivisen mallin käyttöohje:

  • Pyöritä mallia hiiren vasemmalla painikkeella.
  • Zoomaa sisään/ulos hiiren keskirullaa pyörittämällä.
  • Siirrä mallia hiiren keskirullaa painamalla.
  • Pyöritä taustavalaistusta Shift + hiiren vasemmalla painikkeella.


Jätä yhteydenottopyyntö