Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia


Videot

Videot – liikkuva kuva vie viestisi perille tyylillä ja taidolla

Laadukas video on tehokas ja kiinnostava tapa saada viestisi läpi. Meiltä löytyy videokuvauksen ammattilaiset, jotka toteuttavat videosi toiveittesi mukaan. Korkealaatuinen video on pitkäikäinen ja vaikuttava markkinointiväline. Valitse yrityksellesi sopivin paketti ja saat laadukkaan mainosvideon, joka toimii kaikissa kanavissa.

INFO -graafinen video

Graafinen infovideo sopii kaiken kokoisille yrityksille monipuolisesti erilaisiin viestinnän ja mainonnan tarpeisiin.

Monikäyttöinen 12-15 sekunnin video on tehokas markkinointiväline. Se sopii erityisen hyvin jaettavaksi eri some-kanaviin ja käytettäväksi YouTube- tai display-mainontaan.

Graafinen infovideo sisältää käsikirjoituksen, kuvankäsittelyn, videotuotannon sekä logon ja yhteystiedot.

Hinta alkaen: 650 € +alv

Voit hyödyntää videota myös verkkosivustojen mainospaikoille. Esimerkiksi näkyvyys KP24.fi-sivuston mainospaikalla maksaa alkaen 450€.

FOCUS -video

Jos yrityksesi tarvitsee asiakastarinastaan ammattilaisen tekemän videon, FOCUS -video on oikea valinta. On helpompaa antaa tyytyväisen asiakkaan äänen kuulua kuin kehua itseään.

Ammattilaisen tekemä laadukas video on tehokas apuväline myynnissä ja helppo jakaa sähköpostissa, somessa, verkkosivuillasi tai esittelymateriaalissa.

Asiakastarinan videointi sisältää sisältösuunnitelman, videokuvauksen (1 tunnin kuvaussessio asiakkaallasi), editoinnin noin minuutin pituiseksi sekä yrityksesi logon ja yhteystietojen lisäämisen.

Asiakastarina kuvataan asiakkaasi luona, jossa hän kertoo omin sanoin etukäteen sovituista asioista. Tarinassa on tärkeää löytää yrityksesi markkinoinnin kannalta kiinnostava näkökulma, jolla on merkitystä myös muille asiakkaillesi.

Hinta alkaen: 950 € + alv

Lisäksi mahdolliset matkakulut.

PRIIMA -video

PRIIMA sopii yritykselle, joka tarvitsee ammattilaisen tekemään videon liittyen yrityksensä toimintaan. Laadukas video on tehokas myynnin apuväline ja helppo jakaa sähköpostissa, somessa, verkkosivuillasi tai esittelymateriaalissa. Video soveltuu TV-mainontaan, www-sivuille ja someen.

PRIIMA -paketti sisältää suunnittelutapaamisen, videon käsikirjoituksen, videotuotannon, editoinnin, suomenkielisen tekstityksen videoon, taustamusiikin ja spiikkauksen sekä luonnoskierroksen valmiista tuotannosta.

Videointi kestää noin 2-4 tuntia, ja siinä on mukana videokuvaaja ja ammattitoimittaja. Saat toiveesi mukaiset versiot, esim. 1-3 minuutin videon sekä 15-20 sekunnin somejakoversion.

Hinta alkaen: 1800 € + alv

Lisäksi mahdolliset matkakulut.

Katso esimerkkejä YouTuben Creamedia-kanavalta!


Jätä yhteydenottopyyntö