Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

Designia Pohjanmaalta maailmalle

Uusikaarlepyyläinen Prevex Oy on Euroopan suurin vesilukkojen valmistukseen keskittyvä yritys. Kun perinteisesti teollisuuden toimittajana toiminut yritys sai tilaisuuden astua kuluttajamarkkinoille Ruotsissa, tarvittiin tuotteille edustavat kuluttajapakkaukset. Avuksi riensi mainostoimisto Creamedia.


Pakkaussuunnittelu on brändin vahvistusta ja rakentamista. Se luo myös edellytyksiä tuotteen menestykselle ja myynnille. Miljoonia vesilukkoja vuosittain valmistava Prevex valitsi mainostoimisto Creamedian kumppanikseen vankan pakkaussuunnitteluosaamisen vuoksi. Aikataulu oli vaativa, sillä tuotteet piti saada pakkauksissaan ulkomaisten kuluttajien saataville mahdollisimman pian.

"Creamedian palvelu oli todella nopeaa ja tehokasta."

Creamedialla ymmärretään, mitä juuri meidän tuotteisiimme tarvitaan ja saamme ehdotuksia siitä, mikä toimii ja mikä ei, sanoo Prevexin markkinointijohtaja Camilla Wikman.

Kuluttajapakkausten kehittäminen on jatkuva prosessi ja malleja kehitetään jatkuvasti yhdessä Creamedian kanssa. Ammattitaitoisen markkinointikumppanin kanssa yrityksen brändi pysyy tunnistettavana kaikissa tuotteissa. Tätä nykyä Prevexin tuotteet tunnetaankin laajalti Pohjoismaissa ja Euroopassa.

prevex kaikki pakkaukset

Tarvitseeko yrityksesi pakkausilme päivittämistä? Ota yhteyttä Matsiin – suunnitellaan teille yksilöllinen pakkausdesign! p. 0400-663855 tai mats.auren@creamedia.fi

P.s. Katso 3D-videoina toteutettu asennusohje Prevexin jälleenmyyjille. Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kaikilla kielillä. Klikkaa tästä presentaatioon ja avaa videot ympyröistä!Jätä yhteydenottopyyntö