Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

Häggblom

Yli kuuden vuosikymmenen kokemukseen, moderniin innovointiin ja kansainväliseen toimintatapaan tukeutuen Häggblom tarjoaa aukottoman asiakaskohtaisen palveluketjun, joka kattaa telaketjusovellusten, kauhojen ja kaivoskoneiden osien suunnittelun, tuotannon sekä huollon vara- ja kulutusosatoimituksineen Pohjois-Euroopan laajimmasta varastosta. Vuoden 2015 alussa Häggblomin tytäryhtiö aloitti toimintansa Ruotsissa.


Häggblom ja Creamedia ovat olleet markkinointikumppaneita jo vuosia. Yhteistyö sisältää koko markkinoinnin kaaren: markkinointisuunnitelman, nettisivu-uudistuksen, digi- ja printtinäkyvyyden, web-analytiikan, esitteet ja messumateriaalit, pakkaussuunnittelun ja paljon muuta.

"Creamedia on kanssamme samalla puolella pöytää rakentamassa brändiämme."

– Jukka Karhula, toimitusjohtaja

NETTISIVUT

Häggblomin laajat ja monipuoliset nettisivut. Etusivun haasteena oli tuoda selkeästi esiin asiakkaan kaikki liiketoiminta-alueet ja ajankohtaiset asiat. Sosiaalinen media integroitiin sivustoon Facebookin ja Youtuben muodossa.

TUTUSTU SIVUIHIN →

Nettisivut

 

ESITE

Häggblom on havainnut perinteiset printtiesitteet edelleen tärkeiksi myynnin työkaluiksi niin tuotannon kuin varaosapalveluiden markkinoinnissa.

Esite

 

ILMOITTELU

Häggblom on ilmoitellut jo pitkään alan tärkeimmissä ammatilehdissä. Muun muassa juhlavuotta, messuja ja ajankohtaisia vara- ja kulutusosia korostaen.

Ilmoittelu

 

VIDEO

Olemme tallentaneet videolle koko Häggblomin palveluketjun sekä muutaman näyttävän asiakas-casenkin.

KATSO VIDEOT YOUTUBESSA →

Video

 

POP UP & ROLL UP

Suunnittelimme Häggblomin juhlavuoden kunniaksi vanhaan Pop Up -runkoon uudet vuodat. Kätevä ja edullinen ratkaisu. Sellainen on myös Roll Up – siksipä niitä onkin tehty useita eri käyttötarkoituksiin.

Pop Up & Roll Up

 

MESSUT

Olemme saaneet olla mukana suunnittelemassa Häggblomin osastoja alan merkittävimmille messuille Suomessa ja Ruotsissa.

Messut

 

PAKKAUS

Häggblom on tarjoillut osastoillaan messuvieraiden virkistykseksi niin mintunmakuisia laakerikuulia kuin maitokahvin ja -kaakaon makuista telaketjurasvaakin. Huomio ja suosio ovat olleet taattuja.

Pakkaus

 

KALENTERI

Häggblomin jo käsitteeksi muodostunut seinäkalenteri tehtiin ensimmäistä kertaa vuonna 2008. Suuren suosion saavuttaneen "poikakalenterin" jälkeen aihe on vaihtunut vuosittain.

Kalenteri

 

JUHLAVUOSI

Häggblom ilmoitteli juhlavuotensa kunniaksi näkyvästi muun muassa Konepörssin kannessa.Jätä yhteydenottopyyntö