Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

Käyttöohjeen 3D-visualisointi

Susanna Kaukoniemi

Creamedia tuotti Alutecille asennusohjeita 3D-animaatiovideona. Videon avulla asennus ohjeistetaan vaihe vaiheelta ja sen voi katsoa vaikka puhelimesta.


Tarina Matista

Matti on tehnyt asennustöitä jo vuosia. Ammattimiehenä hän ei juuri manuaaleja vilkuile vaan työt hoituvat kokemuksella ja maalaisjärjellä. Maailma kuitenkin menee eteenpäin ja Matille tulee eteen aivan uudenlainen vimpain. Hetken päätään raavittuaan Matti joutuu tarttumaan käyttöohjeeseen ja hetken selailtuaan hän löytää asennusohjeen sivulta 85. Hieman suttuisen kuvan vieressä on pitkä pätkä tekstiä, joka vilisee Matille outoja termejä. Alla on toinenkin kuva, jonka päällä on ruksi ja vieressä varoitus hengenvaarallisesta virheasennuksesta. Sitäkään Matti ei ihan ymmärrä.

Creamedian tuottamat 3D-visualisoidut käyttöohjeet säästävät rahaa ja luontoa (ja parhaassa tapauksessa ehkä hengen).

3D-mallinnettu animaatiovideo kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja usein sanoja ei tarvita lainkaan.

Havainnollisen 3D-animaatiovideon avulla voidaan kuvata laitteen asennus, tuotteen käyttö, turvallinen työskentelytapa tai vaikkapa miten laite toimii.

Kieliversiointi helpottuu kun kaikkia myynnin tukimateriaaleja, asennusohjeita, koulutusmateriaaleja yms. ei tarvitse käännättää. Ympäristö kiittää, kun oppaiden ja esitteiden painatuksen ja lähetyksen sijaan 3D-visualisointeja voi jakaa helposti verkkosivuilla, sähköpostissa, sosiaalisessa mediassa sekä esittää messuilla ja myyntitapaamisissa.

-3D-animaatio palvelee teollisuutta hyvin, sillä se on huomattavasti havainnollisempi ja yksityiskohtaisempi kuin tavallinen video. Olemme olleet vaikuttuneita Creamedian 3D-animaation laadusta, kertoo Alutecin Henna Östberg.

Katso esimerkki! Creamedia tuotti Alutecille asennusohjeita 3D-animaatiovideona. Videon avulla asennus ohjeistetaan vaihe vaiheelta ja sen voi katsoa vaikka puhelimesta. Katso lyhyt video tästä:

Katso parvekelasien asennusohje (10 min) tästä:

Saat 3D-visualisointeja meiltä, ota yhteyttä! Susanna Kaukoniemi, 050-4705725, susanna.kaukoniemi@creamedia.fiJätä yhteydenottopyyntö