Mainos- ja viestintätoimisto Creamedia

3D-visualisointi Urheilupuiston alueesta ja hybridiareenasta

Susanna Kaukoniemi

Mallinsimme Kokkolaan suunnitteilla olevan hybridiareenan ja visualisoimme koko Urheilupuiston alueen. Uuden alueen 3D-mallinnusta voi käyttää sekä päätöksenteon tueksi että alueen markkinointiin.


Mallintaminen lähti alkuun alueen asemapiirroksesta jonka avulla alueelle ideoitiin visuaalinen ilme. Olemassa oleviin rakennuksiin kuten uimahalli ja sisäliikuntahalli, oli suunniteltu laajennusosia ja puistoon uusi tapahtumakenttä sekä erilaisia pelikenttiä. Lisäsimme alueelle suunnitteilla olevan hybridiareenan, jolla voi jatkossa pelata jalkapalloa, pitää konsertteja ja järjestää muita ulkoilmatapahtumia. Tuunasimme ympäristön, visualisoimme alueen ja lopuksi animoimme kaiken videoksi.

Arkkitehtuurin ja talomallien 3D-visualisointi ja -mallinnus erottavat alueesi ja rakennuksesi massasta. Teemme havainnolliset ja tunnelmalliset 3D-myyntikuvat nopeasti ja tehokkaasti. Palveluitamme käyttävät esimerkiksi rakennusliikkeet, arkkitehtitoimistot ja kiinteistönvälittäjät. 3D-mallinnukset ovat myynnin ja markkinoinnin apuvälineitä, jotka vetoavat tunteeseen ja auttavat ostopäätöksen teossa.

KATSO VIDEO:

OTA YHTEYTTÄ!

Susanna Kaukoniemi, susanna.kaukoniemi@creamedia.fi, 050 4705725Jätä yhteydenottopyyntö