Animerad video för ett byggprojekt

Marita Vuorinen

En 3D-animering är ett effektivt hjälpmedel vid visningar och presentationer. Du kan förevisa ett hus, ett husbolag, miljön och servicen på ett mycket åskådligt och konkret sätt. Det är en utmärkt metod att få ett lättöverskådligt och säljande innehåll till webbplatser och sociala medier.


En 3D-animering väcker arkitektens ritning till liv. Du kan presentera en stadsplan, en fastighet, ett husbolag och vilken anläggning eller konstruktion som helst på ett åskådligt sätt. Visualiseringen gör att åskådaren får en omfattande helhetsbild av objektet samtidigt som själva 3D-upplevelsen vädjar till känslorna. Man blir berörd av det man ser och därmed skapas en bestående minne av hela upplevelsen.

3D-animeringen kan antingen utformas helt och hållet genom modeller och mallar eller genom att lägga till en 3D-illustration till en videobild.

En 3D-animering innehåller:

  1. design och planering
  2. förverkligande från CAD-ritningar
  3. illustrerande tillägg såsom t.ex. miljö, belysning och inredning
  4. att vi skapar en virtuell rundtur för VR-glasögon eller till webben enligt kundens önskemål.

Tillsammans planerar vi illustrationens innehåll. Du får de versioner du önskar; t.ex. en 1-3 minuters video samt en kortare 15–20 sekunders version lämplig för delning på sociala medier.

Du kommer igång med en budget på ca 3500 euro.

Se exemplet där Vieskatalo presenterar sina inflyttningsklara trähus. Videon kan få ett tillägg i form av en virtuell rundtur inne i husen, varvid hela hussortimentet visas och kan jämföras i en enda video.

VieskaKoti

Då du vill marknadsföra bekvämt – kontakta susanna.kaukoniemi@creamedia.fi 050 4705 725LÄMNA KONTAKTBEGÄRAN