Bättre än en reklambyrå

Creamedia är din marknadsföringspartner som hjälper dig att skilja dig från mängden och bli framgångsrik. Vi planerar och genomför effektiv marknadsföring som sträcker sig över hela det breda mediefältet. Vi gör marknadsföringen lätt för dig!

Du har ett mål. Vi hjälper dig att nå det.

Ta kontakt

Marknadskommunikation handlar om att skapa berättelser

Ett effektivt brand och effektiv marknadsföring bygger alltid på en berättelse och varje berättelse har en början. Vår berättelse började med att vi samlade ett gäng stenhårda proffs inom marknadsföring och kommunikation som brinner för ett välgjort arbete. Ett arbete som får kunden att le och planeraren att känna sig nöjd och belåten efter arbetsdagen.

På denna grund skapades den tvåspråkiga marknadsförings- och kommunikationsbyrån Creamedia. Vi erbjuder alla marknadsförings- och kommunikationstjänster under samma tak med hög kvalitet och stor entusiasm.

Vi finns i Karleby och är det största multimediehuset i området. Vi samarbetar dock med kunder i hela Finland. Vi hjälper dig att bemästra print, digitala och sociala medier samt mobil.

Alla referenser

Tjänster

Utredning av din marknadsföring

Om du inte vet var du ska börja kan vi göra utredning av din marknadsföring.

När du beställer en utredning av din marknadsföring (värde 250 €) här får du den gratis. Med hjälp av utredningen får du:

1. Bättre avkastning
2. Effektiva marknadsföringsbeslut
3. Rätta lösningar

Ta kontakt

020 7504 690, info@creamedia.fi

Skicka en offertförfrågan eller kontakta våra säljare, de hjälper dig vidare.
E-post: fornamn.efternamn@creamedia.fi