Sociala medier

Tjänster för att boosta ditt företags synlighet i sociala medier

Det viktigaste vid användningen av sociala medier är att synas och att uppdatera innehållet regelbundet. Alla företag kan dra nytta av sociala medier i sin marknadsföring - förutsatt att man hittar de rätta kanalerna. De sociala medierna utvecklas ständigt och Creamedia erbjuder sig att fungera som din kommunikationsexpert ute på fältet. Vi hjälper dig att ta kontrollen över ditt företags konton på de sociala medierna.

UPPSTART – startpaketet till sociala medier

Startpaketet lämpar sig för företag som tar sina första steg i användningen av sociala medier. Vi hjälper dig att steg för steg bli bekant med Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.

Vår användarvänliga utbildning ger ditt företag beredskap att effektivt dra nytta av de sociala medierna: vi öppnar konton, gör inställningar och berättar vad som lönar sig - och inte lönar sig - att göra på sociala medier.

UPPSTART-paketet innehåller: målsättningarna - varför företaget vill in på sociala medier, driften av sociala medier som en del av övrig marknadsföring och kommunikation, ämnen, stil och ”tonläge”, publikations- och reklammallar samt spelregler för företag på sociala medier. 

De som ska ansvara för företagets marknadsföring och kommunikation på sociala medier deltar i en workshop, där vi förutom att välja vilka sociala medier som ska användas och utformningen av deras kontoinställningar dessutom skapar användarvänliga instruktioner för administrationen och användningen av företagsprofilen, planeringen av uppdateringar och reklamkampanjer samt uppföljning och rapportering.

Pris:
1100 € + moms.

Eventuella resekostnader tillkommer.

GURU – LinkedIn-utbildning

GURU riktar sig till personer i företagens lednings-, expert- och försäljningsuppdrag som vill utöka sitt yrkesmässiga kontaktnät och forma sitt eget och företagets brand.

Tack vare GURU-utbildningen lär du dig att skapa en bra LinkedIn-profil, vad som lönar sig - och inte lönar sig - att göra på LinkedIn och du lär dig också vilka fördelar nätverket erbjuder exempelvis ur försäljningens synvinkel.  

Under utbildningen bekantar vi oss med LinkedIn och dess användning och vad som är ansvarsfull verksamhet på sociala medier. Vi kollar också in inspirerande exempel på inflytelserika guruer. Utbildningen räcker 3-4 timmar och består av föreläsningar, praktiska exempel och handledning.

Pris:
1100 € + moms.

Eventuella resekostnader tillkommer.

BOOSTER – innehållsplanering för sociala medier

BOOSTER lämpar sig för företag som vill effektivera sin användning av sociala medier via Facebook, Instagram och LinkedIn. Ditt företag får en innehållsplanering och spelregler för hur man gör uppdateringar och sprider reklam.

Vi handleder er i hur man hittar på och omsätter nya idéer kring innehållet i företagets sociala medier och vi ger goda tips på hur ni kan dra ännu större nytta av dem.

Innehållsplaneringen för sociala medier består av spelreglerna, innehållsplanen, reklamplanen och dess budget, innehållsproduktionen och ansvaret för den samt utvärdering och analys.

De som ska administrera företagets sociala medier får delta i en workshop, där vi belyser de olika sociala mediekanalernas roll, vi kläcker idéer för nytt innehåll, vi skapar riktlinjer för uppdateringen och planeringen av reklamkampanjer, vi överenskommer kring ansvaret och budgeten för innehållsproduktionen och vid fördjupar oss i analysen av mätinstrumenten. 

Pris:
1300 € + moms.

Eventuella resekostnader tillkommer.

LÄTT SOM EN PLÄTT - tjänsten för ditt företags närvaro på sociala medier

LÄTT SOM EN PLÄTT-tjänsten riktas till företag som saknar egen tid för uppdateringen av sina sociala medier. Vi sköter uppdateringen i ert ställe. Vi producerar regelbundet högklassigt innehåll till era kanaler, vi ger er idéer för kampanjer och skapar innehållet till dem.  

När ni väljer LÄTT SOM EN PLÄTT-tjänsten komponerar vi tillsammans uppdateringar och kommer överens om reklamen. Vi skapar innehållet; bilder, videor och texter och vi publicerar dem åt dig. Vi följer med kommentarerna, svarar på dem och förmedlar feedbacken. Vi rapporterar resultaten.

Vi går tillsammans med kunden genom målsättningarna, varumärkesidentiteten och budgeten. Vi framställer en uppdatering per vecka på sociala medier direkt på kundens konto och vi sköter reklamverksamheten enligt den överenskomna planen. Vi träffar kunden varje månad, analyserar resultaten och kommer överens om nya uppdateringar.

 

Pris från 750 € / månad + moms.

Månadsavgiften styrs enligt den överenskomna mängden uppdateringar.

Vi rekommenderar att kunden börjar med UPPSTART- eller BOOSTER-paketet.


LÄMNA KONTAKTBEGÄRAN